Ofsajd

Stanarevic pred Humskom!!!!

ofsajd | 16 Jun, 2017 14:06

Filipu Kljajiću ugovor ističe u decembru ove godine, a dogovor između golmana i kluba o produžetku saradnje još uvek nije usaglašen. Ne bi bilo iznenađenje ukoliko bi čuvar mreže crno-belih već ovog leta napustio Humsku prilikom neke inostrane ponude i tako stvorio prazno mesto koje bi popunio Stanarevic.On je u karijeri izmedju ostalog branio za par slovenackih nizeligasa a u dezeli je poznat pod nadimkom slovenacki ronaldo.Inace je svojevremeno proglasen za najboljeg golmana svih sestih razreda osnovne skole Jovan Jovanovic zmaj.Skauti crno belih ga prate jos od njegovih pocetaka u drvnoj galanteriji vrbas za koju je za velikim uspijehom kicmao.

 Фотографија корисника Dusko Stanarevic

Muta menja Džikića u Partizanu?

ofsajd | 16 Jun, 2017 00:10

Trofejni srpski strucnjak vrlo lako bi mogao da zasjedne na klupu partizana,posle odlaska Dzikica.U igri su jos Canak i Gasic,ali najvece sanse se daju Nikolicu,kojem bi ovo povratak u crno belo jato.

 Image result for muta nikolic

Zvezda vraća svoje dete!!!

ofsajd | 15 Jun, 2017 23:53

Visoki defanzivac je pre nekoliko dana raskinuo ugovor sa Bordoom i sada je slobodan igrač u potrazi za novim klubom. Sa druge strane Crvenoj zvezdi su hitno potrebna pojačanja u zadnjoj liniji, a kako od povratakaVujadinovica i Lazica na Marakanu nema ništa, onda je prvi iz  Image result for vujadin savic

Čestitamo

ofsajd | 15 Jun, 2017 23:10

Ukoliko možete da pročitate ovaj članak, uspešno ste se registrovali na Blog.rs i možete početi sa blogovanjem.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb